Geniet tijdens de Week van de Oordop van een exclusieve korting op jouw oordoppen op maat! Maak NU je afspraak.

Groepsaankoop oordoppen op maat:
€109 (i.p.v. €150)

De Tuut van Tegenwoordig en Variphone organiseren dit jaar opnieuw de Week van de Oordop, een nationale groepsaankoop voor oordoppen op maat (MEP2G).  T.e.m. 22 mei koop je bij een van de vele deelnemende aanmeetpunten oordoppen op maat voor €109 in plaats van €150. Zo ben je helemaal festivalproof en geniet je nog meer van de muziek zonder tuut in je oren. Maak hieronder jouw afspraak en geniet van deze exclusieve actie!

OPGELET: VOORAF ONLINE INSCHRIJVEN = VERPLICHT!

HOE GAAT HET IN Z'N WERK?

Let's start

Kies je aanmeetpunt in de buurt

[locatoraid layout="map|list"]

Week van de Oordop

Dit jaar organiseren vzw De Tuut van Tegenwoordig en Variphone een nieuwe editie van de Week van de Oordop. In die week geniet je van een exclusieve korting op oordoppen op maat in heel wat aanmeetpunten. Vooraf inschrijven is verplicht en doe je hierboven. Je kan je inschrijven tot 22 mei. 

Waarom op maat gemaakt?​

Met oordoppen op maat heb je bijzonder betrouwbare en comfortabele gehoorbescherming op zak. Dankzij het professionele advies van een audioloog krijg je een heel kwalitatief paar oordoppen dat aan de vorm van je oor is aangepast. Je kan zelf de sterkte van de muziekfilter kiezen (-15dB, -19dB, of -22dB). Bovendien kan je de oordoppen meerdere jaren gebruiken
 

Steun De Tuut van Tegenwoordig vzw

De Tuut van Tegenwoordig dankt je! Met deze kortingsactie steun je namelijk niet alleen je portemonnee, maar ook die van De Tuut. Per verkocht paar schenkt Variphone namelijk een bedrag aan De Tuut. Zo kunnen zij nog meer campagnes en acties organiseren die jongeren bewust maken van het belang van gehoorbescherming.
 

VRAGEN?

Heb je vragen? Of wil je meer info? Raadpleeg dan zeker even onze veelgestelde vragen hieronder. Heb je het antwoord op je vraag niet gevonden? Stuur je vraag dan door via het contactformulier.

Veelgestelde vragen

De productietijd bedraagt gemiddeld 4 weken. Je aanmeetpunt neemt telefonisch contact met je op als je je oordoppen op maat kan afhalen.

Jazeker! Wanneer je je oordoppen afhaalt, worden je oordoppen onderworpen aan een lektest. Zo ben je er zeker van dat je oordoppen perfect afsluiten en optimaal zullen beschermen. En dan… time to party!

De terugbetaling verschilt van ziekenfonds tot ziekenfonds. Een overzichtje:

Nee, je moet je vooraf online inschrijven op deze website. Op die manier kan je een tijdstip selecteren die voor jezelf en het aanmeetpunt past. Geen online inschrijving = geen korting.

De betalingswijze zou per hoorcentrum verschillend kunnen zijn.

Meestal zal er gewerkt worden met een factuur of betaling bij afhaling maar het is ook mogelijk dat het hoorcentrum een klein voorschot of een volledige voorafbetaling wenst.

Indien gewenst kan je deze info vragen bij het hoorcentrum van je keuze.

Zodra je oordoppen klaar zijn, zal het aanmeetpunt telefonisch contact met je opnemen.

  • De prijs is incl. btw
  • Deze actie is niet cumuleerbaar met andere kortingen.
  • Deze actie is enkel toepasbaar op product MEP2G
  • Accessoires kunnen enkel nadien bijbesteld worden (bv. extra filters, MEP2G inear…)
  • Enkel particuliere aankoop

Geen paniek! Je vindt je afspraak terug in je bevestigingsmail.

Heb je die ook naar de prullenmand verwezen? Vul het contactformulier hiernaast in en we frissen je geheugen graag op!

Het biomedisch siliconen materiaal is ontwikkeld om meerdere  jaren mee te gaan. Echter is de lekdichtheid belangrijker en daarom adviseren we jaarlijks een lektest te laten doen vanwege de blijvende verandering van de gehoorgang. Er wordt vaak gesproken over een gemiddelde levensduur van 5 jaar.

Je hebt de keuze uit drie verschillende filters (met verschil in dempingswaarden):

  • 15dB 
  • 19 dB  (meest verkocht)
  • 22 dB

Indien je nog twijfelt, kan je dit in het hoorcentrum zelf nog aanpassen.

Nee, what you see is what you get! 109 euro it is (incl. btw)

Het kan zijn dat dit aanmeetpunt al volledig volzet is, probeer het even op een andere dag of andere locatie.

Dit kan zeker! Je geniet hiervoor van dezelfde korting (109 euro i.p.v. 150 euro). Geef in het aanmeetpunt duidelijk aan dat je industrie/motorsport/schietsport oordoppen wil zodat zij dit verder kunnen regelen voor je. Indien je hierover nog vragen hebt, aarzel niet om ons te contacteren via info@weekvandeoordop.be. 

Contact

Heb je een vraag? Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact op met je.

Een initiatief van